Mazare cu carne de vitel

de delia64 in Vita, 3 Iul 2014 | 21806 vizualizari

 

O mancare gustoasa si laudata de copii mei .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. costita de vitel
  • 50 ml. ulei
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • 1 morcov
  • marar dupa gust
  • 500 gr. mazare
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 150 ml.suc de rosii
  • 1 cana apa calda
  • vegeta
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de vitel:

Se pune uleiul la incins , se adauga carnea si se amesteca  din cand in cand .

Curatam ceapa , usturoiul si morcovul , le taiem marunt si le adaugam in cratita , lasam la foc mic sa se caleasca impreuna cu carnea .

Punem boia de ardei si sucul de rosii , o cana de apa si lasam sa fiarba  la foc mic amestecand din cand in cand .

Cand carnea este aproape fiarta adaugam mazarea si lasam sa fiarba 20 de minute , completam cu apa fiarta daca este nevoie .

Condimentam cu vegeta , piper si mararul taiat marunt .

Se serveste calda cu salata preferata .

Pofta buna !!!

 

 

 

TIPS-URI

1

Se poate pune smantana la servire in farfurie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne cu morcov si mazare verde